Volg ons ook op:

Partners

Rabobank Foundation

In de periode 2015 - 2017 heeft School’s cool Nederland dankzij een donatie van de Rabobank Foundation het aantal School's cool-locaties kunnen uitbreiden en de professionaliseringsslag kunnen maken die daarvoor nodig is.

rabofoundation.png

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds stimuleert de opstart van mentorprogramma's. Veel organisaties zijn mede dankzij een bijdrage van het Oranje Fonds School’s cool gestart. September 2017 is het project “School’s cool, perspectief voor vluchtelingenkinderen en hun ouders” gestart dankzij een toekenning van het Oranje Fonds. Sinds 2017 maakt School’s cool Nederland deel uit van de Kenniskring Mentoring (lees hier meer)

oranjefonds.jpg


Kinderpostzegels

School's cool Nederland is partner van Stichting Kinderpostzegels binnen het programma "onderwijs". 

Website Kinderpostzegels

kinderpostzegels.jpg

Gelijke Kansen Alliantie - Ministerie van OCW

School's cool is aangewezen als een van de mentorprogramma’s  die het verschil kunnen maken en gelijke kansen voor kinderen kunnen bevorderen. 

Website Gelijke Kansen Alliantie

World Education Forum

Over en weer verkennen we of er projecten of activiteiten zijn die we samen zouden kunnen ondernemen om de doelstelling van WEF en die van School’s cool te realiseren. Directeur, Lydia van Rietschote, is ambassadeur van School's cool Nederland.

Website World Education Forum

4YoungPeople

4Young People biedt laagdrempelige persoonlijke en professionele ontwikkeling voor studenten en jonge professionals t/m 35 jaar. 

Jongeren onder de 35, die mentor zijn bij School’s cool kunnen deelnemen aan workshops van 4YoungPeople door middel van een vaste couponcode en / of  €27,50!

Website 4YoungPeople

4YoungPeople.jpeg


YouBeDo

U kunt School's cool ook helpen door uw boeken te bestellen via YouBeDo. YouBeDo biedt de mogelijkheid 10% van het aankoopbedrag te doneren aan School's cool.
Website YouBeDo

Centrum voor Media & Gezondheid

Centrum voor Media en Gezondheid (CMG) heeft in 2015 de training Focus op Gezondheid gegeven aan School’s cool mentoren en mentorcoördinatoren van Utrecht en Gouda. De training was bedoeld om de dilemma's en uitdagingen rondom gezonde leefstijl bij hun mentorleerlingen beter te leren herkennen, bespreken en eventueel aan te pakken. Klik hier voor de making of!

Website Centrum voor Media & Gezondheid

centrummedia.jpg

Deze training was mogelijk dankzij het RIVM. De uitvoering vond plaats in samenwerking met School's cool Nederland, de GGD Hollands Midden (afdeling JGZ / Gezondheidsbevordering) en de Federatie Brede School Gouda. Lees de resultaten terug in het eindrapport.