Volg ons ook op:

Partners

Kinderpostzegels

School's cool Nederland is partner van Stichting Kinderpostzegels binnen het programma "onderwijs". 

Website Kinderpostzegels

kinderpostzegels.jpg

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds stimuleert de opstart van mentorprogramma's. Veel organisaties zijn mede dankzij een bijdrage van het Oranje Fonds School’s cool gestart. September 2017 is het project “School’s cool, perspectief voor vluchtelingenkinderen en hun ouders” gestart dankzij een toekenning van het Oranje Fonds. Sinds 2017 maakt School’s cool Nederland deel uit van de Kenniskring Mentoring (lees hier meer)

oranjefonds.jpg

Gelijke Kansen Alliantie - Ministerie van OCW

School's cool is aangewezen als een van de mentorprogramma’s  die het verschil kunnen maken en gelijke kansen voor kinderen kunnen bevorderen. 

Website Gelijke Kansen Alliantie


YouBeDo

U kunt School's cool ook helpen door uw boeken te bestellen via YouBeDo. YouBeDo biedt de mogelijkheid 10% van het aankoopbedrag te doneren aan School's cool.
Website YouBeDo

World Education Forum

Over en weer verkennen we of er projecten of activiteiten zijn die we samen zouden kunnen ondernemen om de doelstelling van WEF en die van School’s cool te realiseren. Directeur, Lydia van Rietschote, is ambassadeur van School's cool Nederland.

Website World Education Forum

4YoungPeople

4Young People biedt laagdrempelige persoonlijke en professionele ontwikkeling voor studenten en jonge professionals tot 35 jaar. Jongeren onder de 35, die mentor zijn bij School’s cool kunnen deelnemen aan workshops van 4YoungPeople door middel van een vaste couponcode en / of  €27,50!

Website 4YoungPeople

4YoungPeople.jpeg